Коледни бонуси за пенсионерите няма да има, но социално министерство (което

...
Коледни бонуси за пенсионерите няма да има, но социално министерство (което
Коментари Харесай

Министър Шалапатова, Ангелкова и цялото социално министерство гуляят в Шератон. Пари за коледни пенсии обаче няма...

Коледни бонуси за пенсионерите няма да има, само че обществено министерство (което дава отговор за пенсиите) тази вечер пирува в един от най-скъпите столични хотели " Балкан " (бившия " Шератон " ). Това пише ПИК от мястото на пирувам.

Предводителка на обилната забава за към 350 индивида е персонално обществената министърка Иванка Шалапатова, която дойде в шармантен тоалет. Другата " звезда " на купона е някогашната туристическа министърка от ГЕРБ Николина Ангелкова, която неотдавна е шеф в туристическата компания на някогашния олигарх от " Лукойл " Валентин Златев.

ПИК съумя да снима босовете на министерството при влизането им във фоайето на " Шератон ", първокласно украсено за потребностите на държавните чиновници. Кадър от самата зала, в която гърми купонът, пък демонстрира, че служителите от сглобката са настанени на големи банкетни маси, на които са сервирани несметни количества алкохол и деликатесни блюда с изтънчени ястия.

Основният деликатес измежду блюдата са разнообразни типове италианска паста - равиоли, пене, талятели, талиолини.

За положителното въодушевление на високопоставените държавни служители е планувана и музикална стратегия - известната певица Теди Кацарова. На фона на нейните шлагери чиновниците на министертвото въртят кръшни танци.

Логичният въпрос е - " кой заплаща ", само че този въпрос е риторичен, защото е ясно, че целият харч се поема от джоба на данъкоплатеца, т.е. нашия!

Другият въпрос е - " какъв брой коства ", само че той също е риторичен. Струва доста, пъклен доста, стотици хиляди левове, при цените на въпросния хотел, които са най-малко по 3 на тези в редовите заведения за хранене за простолюдието. 

Сами можете да си визиите сметката за над 350 индивида с доста алкохол и кулинарни капризи в " Шератон "! Плюс декорация, плюс специфична шоу стратегия с известна изпълнителка, която се слави с високи възнаграждения!

Но в това време същото това министерство, същата тази министърка Шалапатова и същият този Министерски Съвет отхвърлят да дадат по 50 лв. на бедстващите български пенсионери за коледните празници...

Пир по време на чума!





 
 
 
















СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР